23 ian. 2011

„CAR 2 TITU” (2010)


Proiect: paTAverde
Autori: ing.peis.Nicoleta Dara, ing.peis. Andrei Condoros, ing.peis. Armand Beldea.
Faza de proiect:  Concept
Promotor: Renault Technologie Roumaine
Beneficiar: Centrului Tehnic Titu, Romania

Concept : CAR2TITU este puternic fundamentat de insusirea si viziunea cuvantului IDENTITATE. Identitate de marca, identitate vizuala, identitate conceptuala sunt expresii ce definesc sursa de inspiratie a designului peisager aplicat spatiului verde al Centrului Tehnic Titu.
In mod evident, orice identitate este reprezentata de un simbol, un logo, o imagine care marcheaza in primul rand vizual recunoasterea unui serviciu, produs de calitate superioara. Simbolul RENAULT, sub o forma stilizata este figura  care contureaza conceptul general al amenajarii. Deasemenea logo-ul creeaza in acelasi timp un traseu permanent de tipul Entitate – Relatie. Entitatea este simbolul Renault, relatia este insasi design-ul peisajului proiectat, in care vizitatorii pot parcurge si acumula intr-un mod firesc toate informatiile necesare creearii unei stari agreabile si comfortabile, pe care un spatiu verde ar trebui sa il ofere.
Conceptul CAR2TITU uzeaza In mod dinamic un joc logic al formelor si spatiilor concave si convexe, al unghiurilor ascutite si obtuze, al liniilor ferme dar firesti cu peisajul.Peisajul se etaleaza cu o serie de ramblee de pamant si care directioneaza privirea vizitatorului spre zone cu posibilitati de perceptie variate, intentionat create sa atraga privitorul spre a inainta in cercetarea spatiului. In acest scop peisajul s-a compartimentat  in zone cu functionalitati diferite precum: ’Zona de primire’, ’Zona destinata evenimentelor’, `Coffee break` etc
Conceptul CAR2TITU integreaza solutii de energii alternative dar si `eco friendly`. Cele din urma se refera la solutii tehnice constructive artificiale dar agreate de mediu. 


Un comentariu:

  1. Vă mulțumesc pentru ceea ce ați făcut pentru mine { Dr dawn acuna }! Soțul meu a încetat să completeze actele de divorț după ce te-am contactat pentru a mă ajuta să opresc divorțul cu soțul meu și acum lucrurile merg mult mai bine acum. După cum ați spus, tot procesul privind divorțul a fost anulat și femeia rea ​​care provoacă problema în căsnicia mea a fost trimisă de soțul meu și acum suntem fericiți împreună, dacă aveți probleme în relație sau căsătorie sau orice alte probleme. , îi puteți e-mail la: ( dawnacuna314@gmail.com ) sau WhatsApp ei ( +2348032246310 ).

    S-a specializat pe următoarele vrăji:

    *Vrăji de dragoste
    *Vrăji de căsătorie
    *Vrăji de bani
    *Vrăji de frumusețe
    *Vrăji de bogăție
    *VÂRGILE DE ATRACȚIE SEXUALĂ
    *VRAJI DE VINDECA HIV
    *Vrăji de cazinou
    *ELIMINAȚI Vrăjile de blestem
    *Vrăji de protecție
    *Vrăji de loterie
    *Vrăji de noroc
    *VORGE DE FERTILITATE

    RăspundețiȘtergere